Svelvik Hudpleie er en hudpleieklinikk med et stort utvalg av behandlinger. Etter å ha jobbet i og drevet flere kjente klinikker i Oslo i mange år, har vår hud & spaterapeut flyttet til Svelvik.

Med over 20 års erfaring i bransjen kan hun tilby riktig behandling for alle typer hud. Hun er brennende opptatt av å følge opp klienten og skreddersy hudbehandlingsplan for optimal hudhelse. De skreddersydde behandlingene kan hjelpe deg med forskjellige hudproblemer, eller rett og slett å finne gløden du savner. Vi har også et godt utvalg av massasje- og kroppsbehandlinger. Og er du på jakt etter den ultimate velvære, så spør oss om våre eksklusive behandlingspakker!

Ta kontakt dersom du ønsker en hudanalyse, bestille time, eller lurer på hvilken behandling som passer for akkurat deg!

Øyeblikket tilhører deg!

Mobirise

"Jeg hadde problemer med huden min som ung, og det gjorde at jeg tidlig fikk interesse for hudpleie. Den gleden jeg opplevde selv ved å finne en behandling som virket, ønsker jeg å videreformidle til mine klienter.

Noen tenker at hudpleie bare handler om ansikt, men det handler jo om så mye mer. Huden på hele kroppen trenger pleie. En avspennende massasje som øker blodsirkulasjonen kan ha veldig positiv effekt for huden. Og selvfølgelig hjelper det også med produkter som passer til din hudtype.

Jeg ønsker å utføre behandlinger som virkelig gjør en forskjell. Det handler ikke om store endringer i din daglige rutine, derimot handler det om å være tilfreds med seg selv og fremheve sin naturlige skjønnhet."

Samaneh Bashiry Thommesen

Hud & spaterapeut

Følg Svelvik Hudpleie på Facebook og Instagram!
Her holder du deg oppdatert på nyheter og kampanjer.

https://mobirise.com