Kroppsbehandling

Mobirise

Rygg/nakke massasje 30 min

kr 490,-

I tillegg til å lindre smerte, redusere stress og løse opp stramme muskler, bidrar denne massasjen til en generell større følelse av velvære. Behandlingen blir individuelt tilpasset dine behov.

Mobirise

Aromaterapi 60 min

kr 890,-

En rolig og behagelig behandling hvor du blir massert skånsomt. De lange strøkene løser opp spenninger og øker livsenergien.

Mobirise

Klassisk massasje 60 min

kr 890,-

Denne massasjen harmoniserer nervesystemet og øker blodsirkulasjonen og energinivået. Klassisk massasje er kanskje den mest kjente massasjeformen i dag, perfekt for såre muskler.

Mobirise

Hot stone massasje 60 min 

kr 1250,-

En fantastisk avstressende behandling med varme vulkanske steiner og aromaoljer. Varmen fra steinene påvirker kroppens energibaner, løser opp muskelspenninger og skaper balanse mellom kropp og sinn.

Mobirise


BeautySmile tannbleking


kr 1450,-

BeautySmile gel inneholder et aktivt blekemiddel med kun 0,1% peroxider, som virker ved aktivering med kaldt LED-lys. Gel'ens fotoaktiverte aktivstoff reagerer med misfargingene i tannemaljen. På bare 20 minutter kan du få lysnet tennene med 2-9 toner. Gel'en påvirker ikke ditt tannkjøtt og/eller din tannemalje. BeautySmile gel fjerner misfarginger på tennene på en mild, behagelig og effektiv måte, helt uten smerter eller bivirkninger.

Mobirise

New Life B.E.A.M. muskelstimulator

kr 790,-

Denne behandlingen er ypperlig til spesifikk trening av muskulator og punktslanking for deg som har spesifikke problemområder. Signalene i maskinen gir optimal trening uten belastning, og øker både blodsirkulasjonen og lymfedreneringen. Garantert resultat! Anbefales som kur på 5 eller 10 behandlinger.

Mobirise

Pressoterapi

kr 350,-

Pressoterapi er en lymfedrenasje. Behandlingen legger trykk på et eller flere områder på beina for å stimulere lymfesystemet. Effekten av behandlingen kan være smertestillende og avspennende, stimulerer sirkulasjonen, og gir en generell følelse av velvære. Behandlingen kan også fjerne væskeansamling.

Mobirise

Bodypeeling

kr 550,-

Ingenting er som en kropp som er nyskrubbet. Det er ikke bare huden i ansiktet som trenger hudfornyelse og rens. Behandlingen fjerner døde hudceller på hele kroppen, gir en rensende effekt og øker blodsirkulasjonen. Huden blir myk og får en fantastisk glød.

Mobirise


Kroppsinnpakning


kr 650,-

Kroppen smøres først inn med en av våre deilige kroppsmasker. Deretter pakkes den inn, mens du ligger på en behagelig oppvarmet behandlingsbenk. Velg mellom avslappende, rensende eller energigivende effekt. Maskene er rike på mineraler, vitaminer og sporstoffer og tilfører mye fuktighet. Behandlingen avsluttes med en dusj og en næringsrik kroppslotion.

MobiriseBehandlingspakke Relaxkr 1990,-

Opplev den totale avslapning! Behandlingen starter med bodypeeling og kroppsinnpakning. Nyt en deilig aromamassasje (hel kropp) før du til slutt får en herlig avslappende ansiktsbehandling.

Mobirise


Behandlingspakke Harmoni deluxe


kr 2990,-

Ta en timeout fra hverdagen, senk skuldrene og gjenopprett ro og balanse! Denne luksuriøse behandlingen fornyer deg fra topp til tå. Behandlingen starter med fotbad med deilige eteriske oljer, bodypeeling og kroppsinnpakning, før du kan nyte en hot stone massasje (hel kropp). Til slutt en herlig ansiktsbehandling og manicure inkludert parafinvoks. Nyt vårt fristed i ro og harmoni!

Følg Svelvik Hudpleie på Facebook og Instagram!
Her holder du deg oppdatert på nyheter og kampanjer.